fbpx

Unge
coaching

I don't know where I'm going but I'm on my way - UngeSporet

Ungecoaching

Ungecoaching er for dig, der er motiveret for at skabe en forandring i dit liv og som vil opnå mere livsglæde i dit ungdomsliv. Måske ønsker du at arbejde med at finde dit helt eget spor?

Det kan være en udfordring at være ung, hvor man skal navigere i en verden med mange valg. I coaching arbejder vi med at give dig værktøjer og strategier til at arbejde med lige præcis din udfordring. Vi holder fokus på dig, og gennem spørgeteknikker og dialog hjælper vi dig med at finde dit spor og det meningsfulde for dig. 

BOOK EN GRATIS AFKLARENDE SAMTALE – KLIK HER

Ungesporet - Coaching og mentaltræning til unge

• Kender du følelsen af at have en knude i maven, uden at vide helt hvorfor? 

• Er du ikke rigtig glad? 

• Er det svært for dig at træffe valg?

• Oplever du at have mange negative tanker om dig selv?

• Måske kender du til at have en manglende tro på dig selv?

• Oplever du at være skoletræt?

• Kender du til frustration over venner/veninder/forældre?

• Kender du til at føle dig ensom?

• Fylder det meget, hvad andre tænker om dig?

• Oplever du at have svært ved at leve op til de krav, du føler, der bliver stillet fra dig selv og dine omgivelser?

• Oplever du angst i forbindelse med eksamen eller andre præstationssituationer? 

• Kender du til at have nogle uhensigtsmæssige reaktionsmønstre, såsom voldsom vrede, indelukkethed eller andet?

Så prøv Coaching….

SE HER – Vi har forskellige pakkeløsninger! Så scroll ned og se nærmere på, hvad der passer jer..  

Spor 1:

Er til dig, som har brug for et forløb, der strækker sig over 14 timer fordelt på ca. 6 mdr. Vi mødes enten på vores kontor, hjemme ved dig eller et helt 3 sted. Vores møder kan foregå ved fysisk fremmøde, online, tlf., sms – og ofte er det en kombination af det hele.

Du får strategier og redskaber, der kan benyttes med det samme, og du får støtte ved siden af samtalerne til at sætte handling på de strategier, du har lært. Du har mulighed for at skrive til os undervejs i hele forløbet. Du får en bonus med i form af en skræddersyet lydfil med mentaltræning. Du kan forvente dybdegående samtaler, og du har hele tiden os på sidelinjen.

I spor 1 får du lidt ekstra: 

Bonus 1: Du får en skræddersyet lydfil med mentaltræning ca. 20 min, som er en meget effektiv metode til at ændre sin tankegang. Den bliver lavet, så den passer lige til dig, hvilket gør, at du virkeligt kan arbejde i dybden med lige præcis den ændring, du ønsker.

Bonus 2: 2 x 1 time med forældresamtale undervejs i forløbet, hvor dine forældre får mulighed for onlinesamtale, enten på tlf. eller zoommøde. Her giver vi mulighed for sparring og info omkring tiltag, vi har sat i gang, så de bliver nemmere at understøtte hjemme.

Forløbet indeholder 16 timer.

Pris for hele forløbet: 11500 kr. Kan betales i i 6 rater a 1917 kr., hvis det ønskes. 

Spor 2:

Er til dig, som har brug for et forløb, der strækker sig over 10 timer, fordelt på ca. 4 mdr. Vi mødes enten på vores kontor, hjemme ved dig eller et helt 3 sted. Vores samtaler kan foregå ved fysisk fremmøde, online, tlf., sms – og ofte er det en kombination af det hele. Der kan indgå forældresparring i forløbet, så fordeles timerne blot mellem den unge og forældrene. 

Du får strategier og redskaber, som du kan benytte med det samme. Du har os med på sidelinjen hele vejen igennem. 

Du får en bonus med i form af en generel lydfil med mentaltræning til ro på tankerne og mere overskud

Forløbet indeholder 10 timer. 

Pris for hele forløbet: 8500 kr. kan betales i 4 rater a 2125 kr., hvis det ønskes. 

Spor 3:

Forløbet strækker sig over 6 timer, fordelt på ca. 2 mdr. Vi mødes enten på vores kontor, hjemme ved dig eller et helt 3 sted.

Vores samtaler kan foregå ved fysisk fremmøde, online, tlf., sms – og ofte er det en kombination af det hele. Der kan indgå forældresparring i forløbet, så fordeles timerne blot mellem den unge og forældrene. 

Det er til dig, som har brug for strategier og redskaber i forhold til at blive klogere på dig selv eller har en mere konkret udfordring, som du ønsker at arbejde med. Vi hjælper med at sætte spot på din udfordring og giver dig værktøjer, som du får mulighed for at afprøve under forløbet og selv arbejde videre med efter endt forløb.  Du har os med på sidelinjen hele vejen igennem forløbet.

Forløbet indeholder 6 timer. 

Pris for hele forløbet: 5500 kr. kan betales i 2 rater a 2750 kr., hvis det ønskes.

Book din gratis afklaringssamtale her:

BOOK DIN GRATIS AFKLARENDE SAMTALE

Sted

Du kan vælge at bruge timerne, som du ønsker. Enten online eller ved fysisk fremmøde på vores kontor i Odder eller et 3 sted.  – ofte indgår forskellige kommunikationsformer – altså nærmere bestemt ved fremmøde, online samtaler, sms og tlf. kommunikation