fbpx

Coaching og forløb - referencer

Feedback fra Anette, mor til 2 teenager

Ja, jeg vil anbefale forældrecoaching til andre. Forløbet har givet mig nogle gode “redskaber,“ som jeg kan bruge, når jeg skal tilgå de udfordringer og bekymringer, som hverdagen byder med en teenager. 

pige på 15 i forløb

Jeg har fået meget mere ro.

Mor til pige i forløb

Det er bare så dejligt at mærke at hun har fået det bedre på skolen og ikke længere har anfald. Så det var helt klart det rigtige at vi fik hjælp af jer.

Feedback fra Mette,
mor til ung i forløb

“Ungesporet har virkelig været en stor hjælp for min datter. Hun kan ringe til dem, hvis hun har brug for det. Det er en super livline. Hun bruger meget de strategier, hun får. Hun tager billeder af tavlen, de laver, så hun altid kan se og følge dem. Ungesporet viser virkelig interesse i min datter og de var virkelig hurtige til at hjælpe med et forløb!”

Ung piges kommentar
efter 2 coaching sessioner

“Jeg tror ikke, du ved, 

hvad de her samtaler gør for mig!”

Cecilie
15 år

“Det jeg får ud af coaching er, at jeg ser ting på en helt anden måde og begynder at forstå, hvad der foregår, når jeg ikke selv kan finde ud af det. Det kan virkelig anbefales!”

Feedback fra ung pige på 15 år i caoching forløb

Jeg fik redskaber til konfliktløsning og fik fjernet lidt af knuden i maven.

Og så var det fedt at vi tog det hele i mit tempo

Feedback fra mor til ung dreng i forløb


Vores 17 årige søn er i forløb hos UngeSporet og efter bare 3 samtaler kunne vi begynde at mærke en positiv ændring i hans adfærd. Der bliver prikket til ham, på andre måder end vi forældre kan gøre og det lader til at have en positiv virkning på ham. Vi glæder os til at se hvad det videre forløb bringer. Der bliver givet strategier, guidet, udfordret og hjulpet i problematikker, både personligt og familiært og jeg er overbevidst om at han er på vej til at gå ind i svære situationer med et mere positivt sind.

Ung pige i coaching forløb

Forløbet har virkelig gjort at jeg ved hvad jeg skal gøre ved mit problem og så er det fedt at jeg turde at åbne op, det har altid været vildt svært for mig.