fbpx

Forældre
coaching

Don't Quit - UngeSporet

Forældre Coaching

Anette, mor til 2 teenagere: "Jeg vil gerne anbefale forældrecoaching til andre. Forløbet har givet mig nogle gode “redskaber,“ som jeg kan bruge, når jeg skal tilgå de udfordringer og bekymringer, som hverdagen byder med en teenager."

Forældrecoaching er for dig, der gerne vil arbejde på et bedre sammenspil med din teenager. Her kan du få gode strategier og redskaber til at håndtere svære tanker og følelser. Vi sidder klar til at lytte, tale om tingene og finde nye perspektiver. Føler du, der er kommet afstand mellem dig og din teenager?

  • Synes du, det er svært at tale sammen med dit barn?
  • Føler du dig pludselig utilstrækkelig eller mislykket som forælder?
  • Bliver du ofte frustreret over din teenagers humør?
  • Oplever du, at det er svært at sætte regler?
  • Er du nervøs for dit barns udvikling, skole, venner, interesser eller andet? Mangler du redskaber til at håndtere din teenagers svære følelser?
  • Er det svært at forstå din teenager?

Selvom dit barn har nået teenagestadiet, så har det stadig stor betydning, at du som forælder involverer dig og hjælper til med at håndtere barnets udfordringer og følelser.

Det kan være svært at få lov at hjælpe, kommunikationen kan gå i hårdknude, nærværet kan skrumpe ind, konflikterne kan vokse. Det er naturligt nok, men svært at arbejde med – Men her kan forældrecoaching hjælpe dig. 

 

Måske har du en teenager, som ikke trives? Når vores børn ikke trives, er det svært selv at trives. For at tilegne dig nogle gode strategier til at være i det svære, støtte dit barn bedst muligt samt håndtere de svære følelser og sætte fremadskuende mål, kunne coaching være en mulighed for dig som forælder. Selvom dit barn har nået teenagestadiet, så har det stadig en stor betydning, hvordan du agerer i samspillet med dit barn, når det oplever udfordringer i teenageårene. 

Book en gratis afklarende samtale på telefon her

Selvom ingen kan gå tilbage og lave en helt ny start, kan alle starte nu og lave en helt ny ende

Sted: 
Online eller på vores kontor i Odder.

Book en gratis afklarende telefonsamtale her: 

Book tid ved Marie-Louise

Book tid ved Lene

Priser ved forældrecoaching: 

Enkelt session: 900 kr. pr time. 

Forløb på 4 sessioner: Pris: 3.400 kr. for 4 sessioner.